FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
Logo WFM 2013
Foto's
Facebook Twitter

Overnachtingen

Deelnemers aan de combinatiewedstrijd kunnen genieten van de gezelligheid en het feestje na afloop van de Cross Country, maar ook voordelig gebruik maken van een hotel- of camping-arrangement voor overnachting in de nabije omgeving. Speciaal voor deelnemers aan het Montferland Wielerfestival zijn er twee arrangementen beschikbaar gesteld:

  1. Camping standplaats bij 't Peeske (Beek). All in prijs: 1 persoon € 13,-, 2 personen € 19,-; volgende personen € 4,-pp. Zie site ’t Peeske voor verdere details.
  2. Hotel overnachting bij Hotel de Lantscroon in ’s Heerenberg of ’t Heuveltje in Beek voor de speciale WFM-prijs van € 79,- per tweepersoons kamer, inclusief ontbijt.


LET OP: Deelnemers dienen zelf een reservering te doen bij de campingeigenaar / hoteleigenaar! Als je bij je reservering vermeldt dat het om het Wielerfestival Montferland-arrangement gaat, dan zal de eigenaar bij het afrekenen de korting toepassen.

Extra korting op vertoon van je stuurbord

Daar bovenop krijgen combi-deelnemers een extra korting van € 4,- voor een campingplaats en € 10,- voor een hotelovernachting op vertoon van je stuurbord tijdens het afrekenen op de zondag.

Het fietsweer in Montferland